Een WordPress website laten maken in Hoofddorp

WordPress, eenvoudig te leren en gebruiken

Een WordPress site is in 5 minuten te installeren, tenminste zo wordt het voorgesteld. Dus als je het zelf wil proberen, het kan. Wil je een bouwer inschakelen dan zijn er uitgebreide mogelijkheden. Iemand met kennis van html, css, jQuery en javascript schrijven kan de standaard template aanpassen. Er kan gebruik worden gemaakt van een template, maar met de kans dat een ander ook al deze template gebruikt. Daarom lijken WordPress site vaak op elkaar met hun vaste 3 kolommen indeling en grote foto’s. De software is gratis, de updates zijn gratis, dus daar zitten de kosten niet in.

Website geoptimaliseerd voor tablet, smartphone en desktop

WordPress biedt eenvoudige starter thema’s, zo maak je al een aardige start. Goed opzetten van een responsive thema is een efficiënte manier om gebruikers te verzekeren van een positieve ervaring van je site. Afhankelijk van je doelstellingen en eisen zul je professionele hulp moeten inschakelen.

Optimaliseren website zelf doen

Er zijn veel SEO plug-ins voor WordPress die kunnen worden ingesteld om te helpen om beter te worden gevonden. De plug-ins geven al een schatting van hoe goed de site is geoptimaliseerd. De kennis over optimaliseren heeft iemand die zelf een site bouwt vaak niet in huis.

E-commerce voorbereid

Met plug-ins, gemaakt voor e-commerce toepassingen, vergroot je de mogelijkheid voor orderverwerking, bestellen en betalen. De basis is gratis maar al snel heb je voor honderden euro’s per jaar aan plugins nodig. Deze e-commerce site is prima uitbreidbaar, als je er maar van te voren over hebt nagedacht wat je doel is en wat je toekomstverwachtingen zijn.

Gebouwd om te bloggen

WordPress begon als blog software en bloggen is nog steeds in de kern van dit platform. Het opzetten en onderhouden van een beperkte blog is eenvoudig en intuïtief.

Grote bedrijven gebruiken WordPress

Het WordPress platform is volledig schaalbaar en wordt gebruikt voor vele blogsites en internationale nieuwssites. Niet alleen voor bedrijven in Hoofddorp. Gebruikers zoals Time Inc., Sony Music, Xerox, The New York Times werken al jaren als een WordPress site.

Open Source WordPress installeren

De WordPress developer community is met 60% marktaandeel de grootste in open source software. Gebruikers zijn voortdurend aan het verbeteren en creëren telkens aangepaste plug-ins voor velerlei doeleinden. WordPress wordt gebruikt voor meer dan 20 procent van de miljarden websites op internet. Iedereen kan bijdragen aan de broncode, dat maakt het platform beter en steeds completer.

WordPress wordt gezien als tovermiddel

Het klopt, WordPress biedt veel fundamentele thema’s en lay-outs om uit te kiezen. Maar wat als je niet wilt dat je site werkt en lijkt op die van een ander? Het maken van een uniek websites vereist know-how en flink wat tijd. Een ervaren website ontwerper en ontwikkelaar is de beste manier om ervoor te zorgen dat je site past bij je doel en doelstellingen. Zodra je een eigen website opzet, is het mogelijk om de inhoud van nieuwe pagina’s en berichten te bewerken en uit te breiden. Toch vergt het studie, kennis en ervaring om met je site te kunnen werken, 90% van de zelfdoeners hebben moeite om (hun) site de beheren.

WordPress software moet heel regelmatig worden bijgewerkt

WordPress is dynamische software die op een server als site en als database draait. Updates en patches worden snel vrijgegeven om kwaadwillenden tegen te gaan en om verbeteringen aan de code en thema’s door te voeren. Zelf updaten en uitbreiden is prima mogelijk. Pas bij een storing of conflict merk je dat je technische kennis onvoldoende is om de site draaiend te houden.

Back ups en beveiligen van je wordpress site

Draait je site eenmaal, dan heb je je allang afgevraagd hoe je de beveiliging en back-ups hebt geregeld? Veel spam op je blog kan je al wegfilteren met de Akismet plugin, even opletten en je kan ‘m gratis installeren. Anekio werkt vanuit een aparte “developers” omgeving als het gaat om aanpassingen, veranderingen, plugins en updates. Pas als de website weer goed werkt wordt de website door gezet naar de “live” omgeving. Back ups worden op een aparte server bewaard en niet op dezelfde live hosting.

Een WordPress website, je blijft er mee bezig

De meeste websites vereisen voortdurende aandacht omdat er geen verouderde content op kan staan. Online marketing ervaring en kennis om van je website een succes te maken is noodzaak. Google Analytics installeren is eenvoudig, vaak hoef je geen eens de header code aan te passen maar kan het script via een plugin worden geplaatst. Heb je een vraag over je website, bel me en ik help je even.

webdesign Hoofddorp

BEREIK MEER BEZOEKERS MET JE NIEUWE WEBSITE EN WERF DIRECT VEEL MEER KLANTEN

Bel even als je een vraag hebt? 023 892 10 86 – 06 3765 4200 – of e-mail via onderstaande button.