Voor een heel grote, of een bescheiden website

Webdesign Hoofddorp – WordPress LATEN website maken…

Online communiceren met je doelgroep, meer bezoekers op je website. Meer klanten via internet.

Ruim 30 jaar ervaring…

Anekio ontwikkelt moderne websites, is goed in het ombouwen of aanpassen van een website

Samen pakken we het project op en stapsgewijs maken we een plan van aanpak. En wil je dat, dan help ik je graag meer verkeer en klanten te trekken met de slimme inzet van sociale media en gericht adverteren.

Het ontwikkelen van een website verloopt in overzichtelijke stappen. Eerst uitgebreid vrijblijvend advies, een uitgebreide offerte en ik rust daarna niet voordat de site helemaal conform afspraak klaar is.

Anekio bouwt van kleine tot heel grote sites in HTML 5 en CSS3. De site wordt opgeleverd met een WordPress cms. En moet ik wat extra’s doen of wat meer uitleg geven, dan doen ik dat met plezier. Hoofdpijn zul je niet krijgen, een heel goede website wel.

Google bepaalt de vindbaarheid samen met jou

Wees niet onvindbaar

De meeste zoekwoorden en termen zijn vaak generiek. Met het zoekwoord “verzekering” zal je nooit opvallen tussen de grote merken en de forse advertentie budgetten. Maar er zijn andere mogelijkheden om op de eerste 2 pagina’s van Google te komen bij een zoekopdracht. Kijk eerst eens goed naar je dienstverlening… Welke diensten bied je aan en aan welke mensen?

Tevreden klanten, dat telt

MIJN KLANTEN ZIJN MIJN AMBASSADEURS

Ouderwets wellicht, in deze snelle online tijd, maar ik streef naar klantrelaties en niet even een snelle website. Of het nu gaat om het helpen met het totale online marketingtraject of het maken van een bescheiden website voor een ZZP-er. In alle gevallen staat resultaat en een tevreden klant voorop.
Wim van der Mark

Wim van der Mark

Eigenaar, Dialoogtrainers

We krijgen nu veel meer bezoekers

“Als je trainingen geeft over online marketing, moet je eigen website natuurlijk helemaal “volgens het boekje” in elkaar zitten. Opmaak, kennismakingsaanbod, vindbaarheid. Alles moet kloppen. Dat heeft Anekio perfect voor ons geregeld. We krijgen nu veel meer bezoekers die meer pagina’s bekijken en het belangrijkste: heel veel aanmeldingen voor onze nieuwsbrief!”

Mohamed Yassini

Mohamed Yassini

Eigenaar, Amazic.com

Wekelijkse website aanpassingen, geen probleem

“Onze website is als maatwerk website gebouwd door Anekio uit Hoofddorp. We geven onze aanpassingen in layout en tekst aan Frank op en binnen 2 dagen zijn de veranderingen doorgevoerd. Werkt voor ons prettig en snel. Verder maak ik graag gebruik van zijn grote kennis van online, zijn teksten en het vormgeven van logo’s en drukwerk.”

Patricia Schijff

Patricia Schijff

Eigenaar, BodySkinBalance

Met wat hulp onderhoud ik mijn website zelf

“Mijn oude site was door een IT bedrijf gemaakt met Joomla, werkte slecht en was onvindbaar. Anekio heeft voor mij met delen van de oude versie een geheel nieuwe wordpress site gemaakt. Nu werkt alles naar behoren, ik weet hoe Google Analytics werkt en hou zelf mijn site via de template mogelijkheden bij. Ik verander lettertypes, maak zelf nieuwe pagina’s en plaats beelden. Dat werkt geweldig.”

Bereik meer bezoekers met je nieuwe website en werf direct veel meer klanten

Bel even als je een vraag hebt? Telefoon 06 3765 4200 - of mail via de "Ik wil meer weten pagina"

 

ANEKIO | Bedenken, schrijven, ontwerpen en bouwen van moderne websites