The proof of the pudding is in the eating…

Anekio ontwikkelt moderne websites, is goed in het ombouwen of aanpassen van een website. Samen pakken we het project op en stapsgewijs maken we een plan van aanpak. En wil je dat, dan help ik je graag meer verkeer en klanten te trekken met de slimme inzet van sociale media en gericht adverteren.

Het ontwikkelen van een website verloopt in overzichtelijke stappen. Eerst uitgebreid vrijblijvend advies, een uitgebreide offerte en ik rust daarna niet voordat de site helemaal conform afspraak klaar is.

Anekio bouwt van kleine tot heel grote sites in HTML 5 en CSS3. De site wordt opgeleverd met een WordPress cms. En moet ik wat extra’s doen of wat meer uitleg geven, dan doen ik dat met plezier. Hoofdpijn zul je niet krijgen, een heel goede website wel.

Wekelijkse website aanpassingen, geen probleem

“Onze website is als maatwerk website gebouwd door Anekio uit Hoofddorp. We geven onze aanpassingen in layout en tekst aan Frank op en binnen 2 dagen zijn de veranderingen doorgevoerd. Werkt voor ons prettig en snel. Verder maak ik graag gebruik van zijn grote kennis van online, zijn teksten en het vormgeven van logo's en drukwerk.”

Mohamed Yassini

Eigenaar, Amazic.com

Met wat hulp onderhoud ik mijn website zelf

“Mijn oude site was door een IT bedrijf gemaakt met Joomla, werkte slecht en was onvindbaar. Anekio heeft voor mij met delen van de oude versie een geheel nieuwe wordpress site gemaakt. Nu werkt alles naar behoren, ik weet hoe Google Analytics werkt en hou zelf mijn site via de template mogelijkheden bij. Maandelijks stuur ik een samen met Anekio gemaakte nieuwsbrief uit naar mijn klanten en nieuwe contacten. Dat werkt geweldig.”

Patricia Schijff

Eigenaar, BodySkinBalance

We krijgen nu veel meer bezoekers

“Als je trainingen geeft over online marketing, moet je eigen website natuurlijk helemaal “volgens het boekje” in elkaar zitten. Opmaak, kennismakingsaanbod, vindbaarheid. Alles moet kloppen. Dat heeft Anekio perfect voor ons geregeld. We krijgen nu veel meer bezoekers die meer pagina’s bekijken en het belangrijkste: heel veel aanmeldingen voor onze nieuwsbrief!”

Wim van der Mark

Eigenaar, Dialoogtrainers

Bereik meer bezoekers met je nieuwe website en werf direct veel meer klanten

Bel even als je een vraag hebt? Telefoon 023 892 10 86 - Mobile 06 3765 4200 - of mail via de "Ik wil meer weten pagina"

ANEKIO | Bedenken, schrijven, ontwerpen en bouwen van moderne websites

Creatieve online communicatie
Website ontwikkelen
Content verzorgen (tekst/fotografie)
Sociale media beheer en adverteren
E-mailings maken en versturen
Wordpress website maken
E-mailings maken en versturen
WordPress hulp

Telefoon 023 892 10 86
Mobiel 06 3765 4200
Femina Mullerstraat 345
2135 ML Hoofddorp

Over mij… Frank Langedijk
Stuur me een e-mail

internetbureau hoofddorp