EEN SCHAALBARE SITE VOOR ELK FORMAAT apparaat

Website bouwer hoofddorp

Veel sites die een paar jaar geleden zijn gemaakt worden slecht weergegeven op de tablets en notebooks van tegenwoordig. Van een liggend formaat naar een staand formaat blijkt niet te werken. Van een 27 inch scherm tot aan een smartphone scherm, overal wil je goed kunnen worden bekeken. Anekio bouwt sites om naar de eisen van Nu. Met responsive webdesign is je site op elk apparaat goed te bekijken en te bedienen.

Bestaat je website uit heel veel pagina’s, veel tekst en beeld dan zal zelfs responsive design niet werken. Een extra website gemaakt voor smartphones, maken we graag voor je.

Responsive web design

Bij responsive web design past de website zich aan het schermformaat van het gebruikte apparaat aan. Onderdelen verplaatsen of schuiven onder elkaar, afhankelijk van het apparaat waarop gekeken wordt. Afbeeldingen schalen en passen zich op de beschikbare ruimte in het scherm aan. De responsive website heeft dezelfde functionaliteiten als de weergave op de desktop. Bij een adaptive site passen de functionaliteiten zich ook nog aan.

Smartphone vraagt om een aparte site

Een website voor perfecte weergave op je mobile betekent een aparte website, met speciale techniek gemaakt. Een mobile apparaat herkent deze toepassing en toont een aangepaste inhoud. Deze website wordt apart ontworpen en gebouwd om een beperkte inhoud (minder beelden, korte teksten) snel en foutloos weer te geven.

Deze site is perfect geschikt als er geen snelle WiFi verbinding beschikbaar is, maar je het moet doen met een “langzame” telefoonverbinding. Een site gebouwd naar deze uitgangspunten laadt binnen een paar seconden en heeft een paar specifieke extra onderdelen.

De websites van Anekio wordt gebouwd naar de technische eisen van W3C, de wereld-standaardnorm. De site wordt gebouwd in XHTML5/CSS3, zoekmachines zullen deze websites sneller opnemen en een hogere positie geven in zoekresultaten. Moderne zoekmachines willen snel de content doorzoeken en hoeven de techniek niet te verwerken. Wil je de site zelf kunnen bijhouden, dan kan hij werkend als een WordPress site worden opgeleverd.

Wat er over ANEKIO gezegd wordt ...

Anekio
5.0
powered by Google
Michiel Gerritsen
Michiel Gerritsen
08:34 27 Mar 18
Voor een mooie website in Hoofddorp kan ik je zeker Frank aanraden. Snel, persoonlijk en inhoudelijk sterk.
Ronald Boerrigter
Ronald Boerrigter
12:49 19 Oct 17
Prettig gewerkt met Anekio. Doelgericht en oplossingsgericht... fijn geholpen met mijn website!
Wim van der Mark
Wim van der Mark
11:51 09 May 16
Bij ons moet alles kloppen - “Als je trainingen geeft over online marketing, moet je eigen website natuurlijk helemaal “volgens het boekje” in elkaar zitten. Opmaak, kennismakingsaanbod, vindbaarheid. Alles moet kloppen. Dat heeft Anekio perfect voor ons geregeld. We krijgen nu veel meer bezoekers die meer pagina’s bekijken en het belangrijkste: heel veel aanmeldingen voor onze nieuwsbrief!” - Wim van der Mark, Dialoogtrainers.nl
Nicole Cijs
Nicole Cijs
09:03 29 Mar 16
Anekio heeft mij goed en snel geholpen met een aantal database / site migraties. Erg blij met alle hulp. Zeker een adres waar ik weer aan zal kloppen als ik ergens niet uit kom! Top!
Patricia Schijf
Patricia Schijf
10:12 15 Apr 15
Mijn oude site was gemaakt met Joomla, werkte slecht en was onvindbaar. Anekio heeft voor mij met delen van de oude versie een geheel nieuwe maatwerk wordpress site gemaakt. Nu werkt alles naar behoren, ik weet hoe Google Analytics werkt en hou zelf mijn site bij. Maandelijks stuur ik een met hulp van Anekio, gemaakte nieuwsbrief uit naar mijn klanten en nieuwe contacten. Dat werkt geweldig.” Patricia Schijff
mariella erkens
mariella erkens
12:39 03 Apr 14
Mijn websites zijn door Frank van Anekio gemaakt en ik ben daar e-n-o-r-m blij mee. Mijn vindbaarheid is dankzij Anekio gestegen van heel slecht naar bovenaan de lijst, waardoor mijn klantenbestand substantieel is toegenomen. Over de vormgeving van de websites krijg ik volop lof, dus ook wat dat betreft petje af voor Anekio. Wil je beter gevonden worden op het internet en wil je duidelijke communicatie? Ga dan vooral met Anekio in zee.
Bekijk alle beoordelingen

BEREIK MEER BEZOEKERS MET JE NIEUWE WEBSITE EN WERF DIRECT VEEL MEER KLANTEN

Bel even als je een vraag hebt? 023 892 10 86 – 06 3765 4200 – of e-mail via onderstaande button.