RESPONSIVE WEBDESIGN, EEN SCHAALBARE SITE VOOR ELK FORMAAT

Website bouwer hoofddorp

Veel sites die een paar jaar geleden zijn gemaakt worden slecht weergegeven op de tablets en notebooks van tegenwoordig. Van een liggend formaat naar een staand formaat blijkt niet te werken. Van een 27 inch scherm tot aan een smartphone scherm, overal wil je goed kunnen worden bekeken. Anekio bouwt sites om naar de eisen van Nu. Met responsive webdesign is je site op elk apparaat goed te bekijken en te bedienen. Bestaat je website uit heel veel pagina’s, veel tekst en beeld dan zal zelfs responsive design niet werken. Een extra website gemaakt voor smartphones, maken we graag voor je.

Responsive web design

Bij responsive web design past de website zich aan het schermformaat van het gebruikte apparaat aan. Onderdelen verplaatsen of schuiven onder elkaar, afhankelijk van het apparaat waarop gekeken wordt. Afbeeldingen schalen en passen zich op de beschikbare ruimte in het scherm aan. De responsive website heeft dezelfde functionaliteiten als de weergave op de desktop. Bij een adaptive site passen de functionaliteiten zich ook nog aan.

Smartphone vraagt om een aparte site

Een website voor perfecte weergave op je mobile betekent een aparte website, met speciale techniek gemaakt. Een mobile apparaat herkent deze toepassing en toont een aangepaste inhoud. Deze website wordt apart ontworpen en gebouwd om een beperkte inhoud (minder beelden, korte teksten) snel en foutloos weer te geven. Deze site is perfect geschikt als er geen snelle WiFi verbinding beschikbaar is, maar je het moet doen met een “langzame” telefoonverbinding. Een site gebouwd naar deze uitgangspunten laadt binnen een paar seconden en heeft een paar specifieke extra onderdelen. De websites van Anekio wordt gebouwd naar de technische eisen van W3C, de wereld-standaardnorm. De site wordt gebouwd in XHTML5/CSS3, zoekmachines zullen deze websites sneller opnemen en een hogere positie geven in zoekresultaten. Moderne zoekmachines willen snel de content doorzoeken en hoeven de techniek niet te verwerken. Wil je de site zelf kunnen bijhouden, dan kan hij werkend als een WordPress site worden opgeleverd.

BEREIK MEER BEZOEKERS MET JE NIEUWE WEBSITE EN WERF DIRECT VEEL MEER KLANTEN

Bel even als je een vraag hebt? 023 892 10 86 – 06 3765 4200 – of e-mail via onderstaande button.