Website en vindbaarheid optimaliseren

Google wil gebruikers zo goed mogelijk “helpen” te vinden wat ze zoeken. De manier waarop Google bepaalt welke website het eerste wordt getoond, bij een zoekopdracht, is het grote geheim… een betere plek in zoekresultaten, de zogenaamde snippets kan je wel “kopen”. Met gericht adverteren met Google Ads kun je je website meer in beeld krijgen. Anekio is gecertificeerd door Google voor het ontwikkelen en bijhouden van advertenties op het Google platform.

Beter vindbaar en meer bezoekers met Google

Een garantie om hoog in de weergave te staan en daar ook te blijven is er niet. SEO is daarom een doorgaand proces waar regelmatig verbeteringen kunnen worden doorgevoerd om een goede plaats te behouden. En dat doen we dan met eerlijke technieken. De “black en grey hat” technieken die sommige gebruiken om snel en kortstondig effect te hebben kunnen zelfs tegen je werken. Google kan je een ban geven voor de inzet van die “illegale” technieken…

Goed vindbaar zijn is de eerste eis die je aan je website moet verbinden. Maar een website maak je voor je bezoekers en niet voor de zoekmachines. Bezoekers zijn op zoek naar informatie, een oplossing, uitleg over een product of dienstverlening. Voor Anekio is dat de basis om tekst te schrijven, een pagina-indeling te maken en de layout van de site te maken. Vanaf nu geef jij de antwoorden.

Hoe goed vindbaar ben jij eigenlijk?

Anekio zorgt dat je huidige site op de juiste manier beter wordt gevonden en past de site zodanig aan zodat er meer bezoekers komen. Meer weten wat SEO betekent en hoe er straks meer klanten zullen komen? Om gevonden te worden moet je zorgen dat je opvalt. Bel even met Anekio voor gratis advies.

ording-blocks.com
website alten maken Toolenburg Hoofddorp

BEREIK MEER BEZOEKERS MET JE NIEUWE WEBSITE EN WERF DIRECT VEEL MEER KLANTEN

Bel even als je een vraag hebt? 023 892 10 86 – 06 3765 4200 – of e-mail via onderstaande button.