Wat kost dat nu?

Het ontwikkelen van een goede website

B E S C H E I D E N

benodigd budget

€ 495,-

Het budget is bescheiden maar je wilt een professionele WordPress website? Een beperkte website die later kan worden uitgebouwd is dan een optie. Bijvoorbeeld een  “onepager”, een website waar de inhoud ondeelbaar wordt weergeven. Je hebt alleen een landingspagina nodig of een kleine website van een paar pagina’s om te starten … er zijn altijd mogelijkheden, ook met een klein budget!

S T A R T E R

benodigd budget

€ 750 – 1250

Een startende ondernemers, ZZP-ers, kleine bedrijven,  detailhandel en horeca hebben vaak geen grote website nodig. Wel willen ze graag professioneel overkomen. De omvang van de website is maximaal 10 pagina’s, contactformulier, vermelding Google Maps en eventueel koppelingen naar sociale media of aanmelden voor een nieuwsbrief. Met het WordPress CMS-systeem kan zelf de inhoud aanpassen. Een duidelijk handleiding helpt je op weg

P R O F E S S I O N E L

benodigd budget

€ 1250 – 2500

Een website met meer functionaliteiten en interactiviteit. Een geïnstalleerd blog, meerdere talen, een bescheiden webshop. Prijs is erg afhankelijk van de uitgangspunten. Is er goede tekst beschikbaar, zijn er professionele foto’s. Iets moois bij een concurrent gezien dat ook in de site moet. Even overleg en ik vertel je wat de mogelijkheden, en de kosten zijn.

C O R P O R A T E

benodigd budget

Vanaf € 2500

Een grotere en meer complexe website of webshop vergt veel meer tijd om te ontwikkelen.
Gebruik maken van diverse modules en functionaliteiten ten behoeve van specifieke toepassingen/wensen. Ook grote websites en webshops bouwen wij in WordPress. Je kunt desgewenst het onderhoud zelf ter hand nemen. Toch liever niet zelf het onderhoud? Dan verzorgen wij dat met plezier, snel en professioneel!