Wat kost dat nu?

Het ontwikkelen van een goede website

B U D G E T

€ 500 – 750

Een klein budget en toch een professionele website? Dan hebben we te maken met een BUDGET website. Een kleine “one page” website, een aantrekkelijke “under construction” pagina al dan niet met tellertje, een landings- of advertentie pagina of gewoon een kleine website … er zijn veel mogelijkheden voor een klein budget! All-in, met domeinnaam registratie en hosting voor het eerste jaar.

K L E I N – Z A K E L I J K

€ 750 – 1.500

Ideaal voor “kleinere” of startende ondernemers (zzp-ers, consultants, testsite, …) en kleine bedrijven. De website bestaat uit 5 tot 10 pagina’s, een contactformulier, Google Maps kaart en eventueel met een opzet om te bloggen. De website wordt geleverd met WordPress cms om zelf teksten, visuals en foto’s te kunnen aanpassen. Meer wensen? Neem even contact op over de vele mogelijkheden.

B U S I N E S S

€ 1.500 – 2.500

Je stelt hogere eisen aan een website met uitgebreidere functionaliteiten, zoals een nieuwspagina, meertalig, nieuwsbrievensysteem, formulieren… Of wellicht een kleinschalige webshop? Vanzelfsprekend heb je  met het WordPress zelf volledige controle over de inhoud van jouw website. Toch liever niet zelf het onderhoud? Dan verzorgen wij dat met plezier, snel en professioneel!

  P R E M I U M

€ 2.500 – …

Maatwerk in design en techniek voor een uitgebreide website of webshop met verschillende lay-outs, verschillende pagina’s. Gebruik maken van diverse opties en functies voor specifieke toepassingen of wensen. Ook grote websites en webshops bouwen wij in WordPress. Met een afspraak over onderhoud, en bijhouden content.

Adresgegevens

ANEKIO (Frank Langedijk)
Telefoon: 06 3765 4200
Femina Mullerstraat 345
2135 ML Hoofddorp

Of maak gebruik van het formulier

STEL JE VRAAG ...