Voor een heel grote, of een bescheiden website

WERK WAAR IEDEREEN BLIJ VAN WORDT

Lees het verhaaltje van een paar mensen waar ik een website voor heb gebouwd…

Tevreden klanten, dat telt

MIJN KLANTEN ZIJN MIJN AMBASSADEURS

Ouderwets wellicht, in deze snelle online tijd, maar ik streef naar klantrelaties en niet even een snelle website. Of het nu gaat om het helpen met het totale online marketingtraject of het maken van een bescheiden website voor een ZZP-er. In alle gevallen staat resultaat en een tevreden klant voorop.
Wim van der Mark

Wim van der Mark

Eigenaar, Dialoogtrainers

We krijgen nu veel meer bezoekers

“Als je trainingen geeft over online marketing, moet je eigen website natuurlijk helemaal “volgens het boekje” in elkaar zitten. Opmaak, kennismakingsaanbod, vindbaarheid. Alles moet kloppen. Dat heeft Anekio perfect voor ons geregeld. We krijgen nu veel meer bezoekers die meer pagina’s bekijken en het belangrijkste: heel veel aanmeldingen voor onze nieuwsbrief!”

Mohamed Yassini

Mohamed Yassini

Eigenaar, Amazic.com

Wekelijkse website aanpassingen, geen probleem

“Onze website is als maatwerk website gebouwd door Anekio uit Hoofddorp. We geven onze aanpassingen in layout en tekst aan Frank op en binnen 2 dagen zijn de veranderingen doorgevoerd. Werkt voor ons prettig en snel. Verder maak ik graag gebruik van zijn grote kennis van online, zijn teksten en het vormgeven van logo’s en drukwerk.”

Mariella Erkens

Mariella Erkens

Eigenaar, theesommelier.nl

Theesommelier.nl website al 5 jaar op nummer 1

Mijn websites zijn door Frank Langedijk gemaakt en ik ben daar e-n-o-r-m blij mee. Mijn vindbaarheid is dankzij hem gestegen van heel slecht naar bovenaan de lijst, waardoor mijn klantenbestand substantieel is toegenomen. Over de vormgeving van de websites krijg ik volop lof, dus ook wat dat betreft petje af voor de maker.
Wil je beter gevonden worden op het internet en wil je duidelijke communicatie? Ga dan vooral met Anekio in zee.

Met plezier gemaakt

De meeste voldoening haal ik uit tevreden klanten. Mijn klanten zijn mijn ambassadeurs voor wie ik graag een extra stapje zet. De een vraagt om een nieuwe website, de ander bereikt niemand met de website en vraagt om aanpassingen. Met het vindbaar maken van klanten en het helpen met het maken van content vul ik mijn resterende tijd. En dat al 25 jaar lang, met veel plezier!

Ronald Boerrigter

Ronald Boerrigter

Eigenaar, Strandvliet Assurantie

Tevreden met mijn website

“Na rondvraag in mijn zakelijke kennissenkring kreeg ik de naam van Frank Langedijk door. Snel geholpen met mijn tekst en ideeën. Kreeg uitgebreide uitleg over hoe ik de website het beste kan laten indelen en welk beeldmateriaal ik moest aanleveren. Daarnaast was ik blij verrast met alle service die werd verleend. Kortom prettig gewerkt met Anekio. Doelgericht en oplossingsgericht… fijn geholpen met mijn website!”

Patricia Schijff

Patricia Schijff

Eigenaar, BodySkinBalance

Met wat hulp onderhoud ik mijn website zelf

“Mijn oude site was door een IT bedrijf gemaakt met Joomla, werkte slecht en was onvindbaar. Anekio heeft voor mij met delen van de oude versie een geheel nieuwe wordpress site gemaakt. Nu werkt alles naar behoren, ik weet hoe Google Analytics werkt en hou zelf mijn site via de template mogelijkheden bij. Ik verander lettertypes, maak zelf nieuwe pagina’s en plaats beelden. Dat werkt geweldig.”
Werner Rijn

Werner Rijn

Eigenaar, De Zilte Verleiding

De Zilte Verleiding, horeca vishandel hoofddorp

Met Google-en voor een websitebouwer in Haarlemmermeer kwam ik uit bij Anekio uit Hoofddorp. De website sprak mij het meeste aan tussen alle concurrenten. De vlotte wijze van werken en de duidelijke afspraken bevielen me goed. Het resultaat, mijn nieuwe website en webshop is iets waar ik veel complimenten voor krijg. Aanrader!

Bereik meer bezoekers met je nieuwe website en werf direct veel meer klanten

Bel even als je een vraag hebt? Telefoon 06 3765 4200 - of mail via de "Ik wil meer weten pagina"

 

ANEKIO | Bedenken, schrijven, ontwerpen en bouwen van moderne websites