Van old skool naar new skool

Meer dan 30 jaar geleden begonnen als artdirector voor reclamebureaus.

Ruim 24 jaar online specialist… mijn naam is Frank Langedijk.

Ik verzorg de online marketing communicatie voor bedrijven. Een belangrijke stap is het ontwikkelen van een optimale website. Een goede website voor een klant, bepaalt ook mijn succes. Mijn klanten zie ik als ambassadeurs. Daarom doe ik met plezier mijn uiterste best voor ze.

Als eerste zorg ik dat je online vindbaar bent en ontwikkel dan, samen met jou, een professionele responsive website die het bezoekers makkelijk maakt om jouw product, dienst of informatie te vinden. Bel me en ik vertel je hoe je meer bezoekers trekt, meer verkoopt en voorop loopt met je online communicatie … 06 3765 4200.

Daarnaast zijn mijn werkzaamheden social media trajecten opzetten en onderhouden, adverteren op sociale media en Google Ads, Facebook adverteren, YOUTUBE video content maken, E-mailmarketing inzetten. Een website is een communicatie-tool en niet alleen een plaatje of techniek. Projecten pak ik aan, aan de hand van een uitgebreide offerte en planning. Hulp nodig bij het maken van content voor websites, aanpassingen, backups en onderhoud verzorgen? Bel me en ik vertel je meer.

“Traditionele” marketing communicatie zoals reclamecampagnes, logo’s, huisstijlen, advertenties, billboards, promofilms, drukwerk, acties.
Frank Langedijk (concept art&copy) was artdirector en creative director bij verschillende internationale communicatie bureaus en bouwt al meer dan 20 jaar websites.

En ben ik niet aan het werk dan vertoef ik graag in Frankrijk 😉

Brandende vragen…

Ik heb al een website, hoe kan je die verbeteren?

Voor elk nieuw contact maak ik een gratis rapportage voor de huidige website. Je ontvangt een overzicht van sterke en zwakke punten. Een rapportcijfer voor de techniek en eventueel een plan van aanpak en offerte… En allemaal vrijblijvend.

Dus jij doet het online traject van A tot en met Z?

Inderdaad, schakel me in en ik help je van begin tot einde op communicatievlak. Vaak begint het met een slechte website die opnieuw moet. Van marketingplan tot het omgaan met klanten kan ik je helpen. Jij kent je product of dienst, natuurlijk weet je wie je doelgroep is. Daarna kan ik je helpen op online gebied. Je nieuwe website betekent tekst maken, een layout voor de werking schetsen, het ontwerp traject, het schrijven van de code of het werken met een template van WordPress. Op zich al een aardige klus.

Ik heb al een WordPress site, is die aan te passen?

Geen probleem, elke WordPress site kan worden aangepast of omgebouwd. Ben je slecht vindbaar of krijgt je website weinig bezoek dan ligt het vaak niet aan WordPress. De site kan opnieuw worden vormgeven, er kan een template worden gebruikt of je neemt de tussenweg, deels template, deels maatwerk. Alle werkzaamheden worden begroot op aantal uren werk.

Is het ook mogelijk een bescheiden website te laten bouwen?

Ja hoor, je kan altijd klein beginnen. Ben je vaardig dan kan je het nodige zelf doen. Heb je een gespecialiseerde tekstschrijver en fotograaf dan lever je materiaal aan waar ik niets aan hoef te doen.

Je hebt een website ontwikkeld en dan?

Een website zal op eigen kracht langzaam meer bezoekers trekken. De website moet dan wel goed gemaakt zijn… Meer bezoekers, meer interactie, betekent publiek werven via social media inzet. Gericht adverteren. Bloggen. Gebruik maken van de mogelijkheden van e-mailmarketing. Verstandig om daar al bij voorbaat over na te denken.

Bereik meer bezoekers met je nieuwe website en werf direct veel meer klanten

Bel even als je een vraag hebt? Telefoon 06 3765 4200 - of mail via de "Ik wil meer weten pagina"

 

ANEKIO | Bedenken, schrijven, ontwerpen en bouwen van moderne websites