Tevreden klanten, dat telt

MIJN KLANTEN ZIJN MIJN AMBASSADEURS

Ouderwets wellicht, in deze snelle online tijd, maar ik streef naar klantrelaties en niet even een snelle website. Of het nu gaat om het helpen met het totale online marketingtraject of het maken van een bescheiden website voor een ZZP-er. In alle gevallen staat resultaat en een tevreden klant voorop.

Wim van der Mark

Wim van der Mark

Eigenaar, Dialoogtrainers

We krijgen nu veel meer bezoekers

“Als je trainingen geeft over online marketing, moet je eigen website natuurlijk helemaal “volgens het boekje” in elkaar zitten. Opmaak, kennismakingsaanbod, vindbaarheid. Alles moet kloppen. Dat heeft Anekio perfect voor ons geregeld. We krijgen nu veel meer bezoekers die meer pagina’s bekijken en het belangrijkste: heel veel aanmeldingen voor onze nieuwsbrief!”

Mohamed Yassini

Mohamed Yassini

Eigenaar, Amazic.com

Wekelijkse website aanpassingen, geen probleem

“Onze website is als maatwerk website gebouwd door Anekio uit Hoofddorp. We geven onze aanpassingen in layout en tekst aan Frank op en binnen 2 dagen zijn de veranderingen doorgevoerd. Werkt voor ons prettig en snel. Verder maak ik graag gebruik van zijn grote kennis van online, zijn teksten en het vormgeven van logo’s en drukwerk.”

Patricia Schijff

Patricia Schijff

Eigenaar, BodySkinBalance

Met wat hulp onderhoud ik mijn website zelf

“Mijn oude site was door een IT bedrijf gemaakt met Joomla, werkte slecht en was onvindbaar. Anekio heeft voor mij met delen van de oude versie een geheel nieuwe wordpress site gemaakt. Nu werkt alles naar behoren, ik weet hoe Google Analytics werkt en hou zelf mijn site via de template mogelijkheden bij. Ik verander lettertypes, maak zelf nieuwe pagina’s en plaats beelden. Dat werkt geweldig.”

BEREIK MEER BEZOEKERS MET JE NIEUWE WEBSITE EN WERF DIRECT VEEL MEER KLANTEN

Bel even als je een vraag hebt? 023 892 10 86 – 06 3765 4200 – of e-mail via onderstaande button.