WERK WAAR IEDEREEN BLIJ VAN WORDT

Met plezier gemaakt

De meeste voldoening haal ik uit tevreden klanten. Mijn klanten zijn mijn ambassadeurs voor wie ik graag een extra stapje zet. De een vraagt om een nieuwe website, de ander bereikt niemand met de website en vraagt om aanpassingen. Met het vindbaar maken van klanten en het helpen met het maken van content vul ik mijn resterende tijd. En dat al 25 jaar lang, met veel plezier!

Ronald Boerrigter

Ronald Boerrigter

Eigenaar, Strandvliet Assurantie

Tevreden met mijn website

“Na rondvraag in mijn zakelijke kennissenkring kreeg ik de naam van Frank Langedijk door. Snel geholpen met mijn tekst en ideeën. Kreeg uitgebreide uitleg over hoe ik de website het beste kan laten indelen en welk beeldmateriaal ik moest aanleveren. Daarnaast was ik blij verrast met alle service die werd verleend. Kortom prettig gewerkt met Anekio. Doelgericht en oplossingsgericht… fijn geholpen met mijn website!”

Mariella Erkens

Mariella Erkens

Eigenaar, theesommelier.nl

Theesommelier.nl website al 5 jaar op nummer 1

Mijn websites zijn door Frank Langedijk gemaakt en ik ben daar e-n-o-r-m blij mee. Mijn vindbaarheid is dankzij hem gestegen van heel slecht naar bovenaan de lijst, waardoor mijn klantenbestand substantieel is toegenomen. Over de vormgeving van de websites krijg ik volop lof, dus ook wat dat betreft petje af voor de maker.
Wil je beter gevonden worden op het internet en wil je duidelijke communicatie? Ga dan vooral met Anekio in zee.

Werner Rijn

Werner Rijn

Eigenaar, De Zilte Verleiding

De Zilte Verleiding, horeca vishandel hoofddorp

Met Google-en voor een websitebouwer in Haarlemmermeer kwam ik uit bij Anekio uit Hoofddorp. De website sprak mij het meeste aan tussen alle concurrenten. De vlotte wijze van werken en de duidelijke afspraken bevielen me goed. Het resultaat, mijn nieuwe website en webshop is iets waar ik veel complimenten voor krijg. Aanrader!

BEREIK MEER BEZOEKERS MET JE NIEUWE WEBSITE EN WERF DIRECT VEEL MEER KLANTEN

Bel even als je een vraag hebt? 023 892 10 86 – 06 3765 4200 – of e-mail via onderstaande button.