Outbound Marketing Communicatie

“Traditionele” Marketing Communicatie,
zal altijd ingezet blijven worden…

Traditionele marketing met tools als TV en radio reclame, (krant) adverteren, promoties, beurzen en bijvoorbeeld direct mail zijn onmisbaar als je een groot niet-digitaal bereik wilt hebben.

Inzetbaar voor concept en uitwerken van communicatie klussen

Ruim 30 jaar freelance inzetbaar voor communicatie klussen, op uurtarief basis, of op afgesproken bedrag per project. Eventueel inzetbaar met vaste copypartner.

Van briefing, concept, tekst en ontwerp tot eventuele kant en klare levering van bijvoorbeeld drukwerk, (e-)mailings, verpakkingen, advertenties, (beurs)promoties, (winkel)acties enz…. One-Stop formule.

Meer weten, bel me even op 06 3765 4200.

Adverteren

Advertentie voor de Nederlandse vertegenwoordiging van Warn lieren. Vakbladen advertentie met een ingang die de Amerikanen zo leuk vonden dat ze ‘m maar meteen ook in de US hebben gebruikt. No Thanks!/p>

Horeca promotie

Een actie van een dealer voor zijn klanten (btb), of een actie op de winkelvloer (btc) Frank maakte ze voor grootwinkelbedrijven, grote banken, maar ook voor eenmanszaken.

Landelijk adverteren

Introductie van de Euro, de Nederlandse 200 euro biljetten worden in Haarlem gedrukt. Joh. Enschede is daar trots op… dat mogen de Nederlanders best weten.!/p>

Folders

Het vormgeven van folders, nieuwsbrieven en flyers zal nooit verdwijnen. Naast dit “reclamewerk” maakte Frank Langedijk logo’s, huisstijlen, jaarverslagen, magazines en image-brochures voor vele merken.

Adresgegevens

ANEKIO (Frank Langedijk)
Telefoon: 06 3765 4200
Femina Mullerstraat 345
2135 ML Hoofddorp

Of maak gebruik van het formulier

STEL JE VRAAG ...