E-MAILINGS MAKEN

E-mailings opmaken en versturen met MailChimp

 

E-mail marketing, of hoe communiceer je met je (nieuwe) contacten.

Stel, je hebt een paar honderd, of wellicht een paar duizend namen en e-mail adressen verzameld. Een slapend goudmijntje om eens een communicatie-traject op te zetten als het aan Anekio ligt. Wat zijn de doelen die je kan stellen? Meer verkeer naar de website na ontvangst van de e-mailing… producten en informatie onder de aandacht brengen, de (online) verkoop vergroten. Goodwill verwerven en je merk uitdragen. Met Anekio kan je e-mail uitstekend inzetten als meetbaar marketing tool. Geen lelijke attachments meer bijvoegen of zelf opgemaakte mailings versturen. Voortaan gaat een nette, in HTML gemaakte nieuwsbrief, de deur uit.

Namen en adressen vergaren

Een van de dingen waar een website geschikt voor is, is het vergaren van namen en e-mailadressen. Maar niet iedereen laat zo maar zijn e-mailadres achter. En is de digitale nieuwsbrief wel zo interessant om je aan te melden? Anekio helpt met het vergroten van je bestand met namen en adressen en zorgt dat de nieuwsbrief interessant blijft. Een digitale nieuwsbrief is de basis om te kunnen communiceren met prospects en klanten.

E-mailmarketing E-mailings maken en testen

Van elke e-mail die wordt verstuurd weten we of-ie wordt geopend. We weten waar wel en dus niet op wordt geklikt. Met steeds meer kennis van het adressenbestand kunnen we beter scorende e-mailings maken. Versturen van e-mailings levert toonbaar meer op dan al je social media inspanningen… DOWNLOAD DE 10 E-MAIL TIPS

Response-analyse en verbeteren resultaat

De response op de verstuurde mailing is bekend. Alle reacties worden geanalyseerd en verwerkt om als basis te dienen voor een eerstvolgende actie. De uiteindelijke verkopen op aanbiedingen of de specifieke reacties op een nieuwsbrief zijn om te zetten naar omzet of sales leads. Werk aan de winkel voor de afdeling verkoop.
mailchimp hoofddorp

BEREIK MEER BEZOEKERS MET JE NIEUWE WEBSITE EN WERF DIRECT VEEL MEER KLANTEN

Bel even als je een vraag hebt? 023 892 10 86 – 06 3765 4200 – of e-mail via onderstaande button.